top of page
IMG_2933.HEIC
IMG_8366.heic

Wens jij graag in alle rust, in eigen kracht, op eigen tempo en in je vertrouwde omgeving je kindje verwelkomen? Dan is een thuisgeboorte misschien wel iets voor jou. Je kan er ook voor kiezen om je arbeid thuis laten begeleiden door ons geboorteteam.

 

Bij een thuisgeboorte beval je in je eigen vertrouwde omgeving met de professionele begeleiding van jouw vroedvrouw. Thuis ben je in je eigen, vertrouwde omgeving, je kent elk geluid, elke geur, elk hoekje, .. Je voelt je veilig, rustig en ontspannen, daar gaat het om als je gaat bevallen. 

Vroedvrouwen zijn opgeleid en hebben de nodige ervaring voor het begeleiden van een fysiologische zwangerschap en geboorte. Er zijn ook steeds 2 vroedvrouwen aanwezig tijdens de geboorte. De eerste vroedvrouw begeleidt je gedurende de arbeid en de tweede vroedvrouw komt erbij wanneer de geboorte nadert.

Als je ervoor kiest om jouw kindje thuis laten geboren te worden, vinden wij het heel belangrijk om je tijdens de zwangerschap ook te kunnen opvolgen. Zo kunnen we een risicoselectie doen en bouwen we natuurlijk ook aan een noodzakelijke vertrouwensband. 

Samen met een team van vroedvrouwen/verloskundigen en een doula gaan wij jouw arbeid en bevalling en de geboorte van jouw kindje thuis begeleiden. Nieuwsgierig wie deze prachtige vrouwen zijn? Lees hier verder en maak kennis...

De professionals waar wij mee samen werken zijn

 

Vroedvrouw Melissa Warson.

Neem gerust een kijkje op haar webiste en lees haar verhaal en ervaringen.

Verloskundige Rachelle Van Der Wagt uit Maastricht van verloskundige praktijk Elle.

Neem gerust een kijkje op haar webiste en lees haar verhaal en ervaringen.

Doula Lies in Balans

Neem gerust een kijkje op haar webiste en lees haar verhaal en ervaringen.

Ons geboorteteam staat van wacht voor jullie vanaf 37 weken zwangerschap. Wij plannen onze privé activiteiten en familie aangelegen hier ook naar. Samen met ons team vragen wij hier een wachtvergoeding voor.

 

Voor arbeid aan huis geld een wachtvergoeding van 400 eur, die ingaat vanaf je 37st week van je zwangerschap.

Voor thuisgeboorte geld een wachtvergoeding van 550 eur, die ingaat vanaf je 37st week van je zwangerschap.

bottom of page